Hjemkjøring av mat, ny info 19 mars 2020

Da er vi i gang. Første leveringer er gjennomført og vi er veldig stolte over tilbakemeldingen.

 

Dette var en kunde som hadde bestilt mat fra en ”av våre konkurrenter” hvor leveringsdatoen ble flyttet fra 18. til 25. mars pga. stor pågang.

Personlig synes ikke jeg det er greit å utsette matlevering med mer enn en uke. La oss håpe at vi klarer å overholde vår målsetning onkring leveringstider.


Vi fikk spørsmålet sent i går kveld fra denne kunden som var fortvilet over utsettelsen og vi sendte vår bestilling til en av våre partnere i dette prosjektet, Coop Extra Smeaheia og innen kl 1200 i dag hadde kunden fått levert matbestillingen sin på døren av oss.

Når vi nå bruker Coop så er det utrolig enkelt om dere som ønsker å bruke oss og Coop Extra Smeaheia å laste ned coop pay appen. Da går betalingen smertefritt.

 

Frakten betales til oss på vipps. 597046. Frakt i sentrale strøk koster kr. 135,- Utenfor sentrale strøk, kontakt oss så finner vi både gode løsninger og riktige priser.

Her er kommentaren til vår første kunde og vi er mer ennhappy med den:

 

Og nå fikk jeg varene levert på døren😄. Helt fantastisk. Tusen millioner takk😄..håper jeg kan kontakte dere igjen neste gang jeg trenger mat. Dere erfantastiske😄🤗🥰

 

 

March 19, 2020